Lej en stand hos Loppelounge i Glostrup

Lej en stand hos Loppelounge i Glostrup

Hver ting har sin historie, og hver genstand fortjener en ny chance. Hos Loppelounge forstår vi det mere end de fleste, og derfor har vi skabt det perfekte miljø, hvor dine skatte kan få nyt liv. Vores indendørs loppemarked er ikke blot en platform for købere, men også for sælgere. Med muligheden for at leje en stand, bliver det nemt og bekvemt at sætte dit præg på genbrugsmarkedet.

Lej en stand på loppemarked hos os

Når det kommer til genbrug, handler det ikke kun om at finde det perfekte stykke tøj eller den unikke genstand. Loppelounge giver dig som sælger chancen for at udstille dine varer på den bedst mulige måde. Hvad enten du har et klædeskab fylde med modefund, som du gerne vil dele med verden, eller du er en samler med sjældne genstande, er en stand hos os det perfekte sted at præsentere dine varer.
For dem med større genstande, som smukke vintage møbler, tilbyder Loppelounge også gulvplads.

Vi sørger for du har muligheden for at fremvise dine varer på den bedste måde, så køberne bliver inspireret af at gå rundt og udforske i vores indendørs loppemarked. Vores medarbejdere er altid klar på at hjælpe dig, både som sælger og som køber, og vi tilbyder prøverum med spejle på stedet, så du let kan prøve dit køb, så du sikrer dig det passer dig inden du går herfra.

I hjertet af Loppelounge er ideen om, at alle let kan bidrage til cirkulær økonomi og bæredygtighed, ved at give gode brugte genstande og tekstiler videre til en ny ejer som kan få glæde af det. I Danmark køber vi meget nyt tøj, som vi ofte kun bruger få gange. Vi kender alle det at have købt et stykke tøj, som hurtigt kommer til at ligge i bunden af garderoben. Derfor kan du hos Loppelounge let og bekvemt få de bedste betingelser for at sælge dit tøj videre. Læs mere om hvordan det fungerer hos Loppelounge her.

Priser på leje af stand hos genbrug Loppepunge

Priserne for at leje en stand hos Loppelounge er overkommelige og varierer alt efter hvilken tidsperiode du vælger. Du kan nemt booke en stand via vores formular. Vores team står klar til at hjælpe dig og levere den bedste service i butikken. Vi tilbyder også at leje alarmer og forskellige typer udstillingspladser. Du vælger selv din periode og du finder vores priser på hjemmesiden. Du har selv kontrollen over din stand og du kan komme og fylde den på meget som du ønsker.

Se vores priser

Book en stand